Na surowo,  Post dr.Dąbrowskiej,  Przepisy

Zielone cappuccino zamiast kawy?

Seleroccino

Potrzebne nam produkty to:

  • pęczek selera naciowego
  • 1/4 limonki / zamiennie cytryny
  • plasterek obranego ze skórki imbiru
  • 1/2 zielonego ogórka
  • jabłko (ligol) x 1
  • opcjonalnie: garść szpinaku

Sposób przygotowania:

  1. składniki dokładnie myjemy / ozonujemy
  2. przepuszczamy przez wyciskarkę wolnoobrotową
  3. powstałą pulpę wyciskamy jeszcze raz
  4. sok mieszamy i podajemy rano zamiast kawy

bon appetit

Jeden komentarz

  • Weronika

    Odkąd spróbowałam czarna kawa jest już tylko wspomieniem!Uwielbiam moje zielone seleroccino, zwłaszcza jak zrobi je mój ukochany 😉

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *