Kuchnia wege,  Na surowo,  Przepisy

Sałatka 5 smaków

Potrzebne nam produkty to:

  • roszponka
  • rukola
  • pomidorki koktaljowe 300g
  • awokado hass
  • ogórek kiszony x 2
  • gruszka x 2 (mała konferencja)
  • melon żółty x 3 średniej grubości paski
  • papryka czerwona
  • papryka czerwona krojona – Jalapeno pepper (Lidl)
  • kiełki brokuła
  • pestki słonecznika

Sposób przygotowania:

  1. warzywa/owoce myjemy i kroimy
  2. całość umieszczamy w misce i mieszamy
  3. ozdabiamy pestkami słonecznika i kiełkami brokuła

bon appetit

Jeden komentarz

  • Weronika

    Idealna na szybką kolację czy lunch pyszna,zdrowa i niebanalna nigdy wcześniej nie mieszałam tych smaków ze sobą.Super odkrycie, polecam spróbujcie koniecznie;)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.